Cartofi de șofran cu migdale

Cartofi de șofran cu migdale
Cartofii de șofran cu migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de pește cu șofran și migdale, Supă de pui cu șofran și migdale, și Fenicul saut cu migdale, stafide și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Combinați cartofii, 1 1/2 lingurițe ulei, 1/2 linguriță sare și piper într-un vas de copt de 13 x 9 inci; aruncați bine. Aranjați cartofii într-un singur strat în vas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Aduceți apa la fierbere. Se amestecă pasta de roșii și șofranul; se ia de pe foc și se lasă să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
șofranșofran
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă amestecul de roșii peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
5
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 40 de minute. Descoperă cartofii; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Coaceți încă 25 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Combinați 1 1/2 lingurițe ulei, 1/4 linguriță sare, migdale și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează bine. Topiți cartofii cu amestec de migdale; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista