Cartofi de brânză cremă durează în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 403 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită smântână, arpagic, cremă de brânză și lapte. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piure de cartofi cu cremă de brânză, Cremă De Brânză Piure De Cartofi, și Cremă De Brânză Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge; mash cartofi. Bateți crema de brânză, smântâna, laptele, sarea de usturoi și arpagicul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Sare De Usturoi
Smântână
Cartofi
Arpagic
Lapte
3
Transferați la un 3-qt superficial uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Stropiți cartofii cu unt și presărați cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Unt
5
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 30-35 de minute sau până când marginile sunt bule și cartofii sunt încălziți.