Foarte bun cartofi franțuzești este un fără gluten farfurie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, fulgi de ceapă deshidratați, granule de bouillon de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Paștele. 15 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Franțuzești, Cartofi Franțuzești, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună supa de brânză Cheddar, jumătate și jumătate, cremă de brânză, fulgi de ceapă, praf de usturoi, praf de muștar, granule de bouillon de pui, sare și piper. Va fi ușor ciudat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De Pui
Supă De Brânză Cheddar
Sare și Piper
Pudră De Muștar
Praf De Usturoi
Cremă De Brânză
Fulgi De Ceapă Uscați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci și stratificați 1/3 din feliile de cartof peste fund, astfel încât să se suprapună ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Presărați jumătate din usturoi și țelină peste acest strat. Repetați straturile care se termină cu cartofi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
țelină
Usturoi
5
Turnați amestecul de supă de brânză uniform pe întregul vas. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Brânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și presărați Cheddar și parmezan deasupra. Reveniți la cuptorul neacoperit și coaceți încă 20 de minute sau până când un cuțit de unt poate fi introdus cu ușurință în cartofi.