Cartofi crocanti cu salsa verde burniță
Reteta cartofi crocanti cu salsa verde burniță este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Crocante Cu Salsa Verde De Citrice, Cartofi Noi Cu Salsa Verde, și Cartofi Salsa Verde.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și feliați-i în felii subțiri groase de 1/8 inch.
Puneți-le într-un castron mare și aruncați cu cimbru, rozmarin și ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Așezați o tigaie mare pe grătar și acoperiți fundul cu ulei de măsline.
Așezați feliile în tigaie, suprapunându-le în 1 strat până când întreaga suprafață este acoperită cu cartofi.
Stropiți mai mult ulei de măsline deasupra. Gatiti la foc mediu-mare pana cand fundul este rumenit si crocant. Întoarceți cartofii și gătiți cealaltă parte până când sunt rumenite și crocante.
Într-un robot de bucătărie adăugați măslinele, caperele, usturoiul și pătrunjelul. Procesați, adăugând puțin ulei de măsline într-un flux subțire, până când aveți un piure neted.
Se amestecă sucul de lămâie și se reglează condimentul cu sare și piper.
Înveliți fundul unui platou mare cu o parte din salsa, îngrămădiți cartofii deasupra și stropiți cu mai multă salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca UNASPER vin Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![ONEHOPE Pinot Noir vin]()
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.