Reteta cartofi crocanti cu salsa verde burniță este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Crocante Cu Salsa Verde De Citrice, Cartofi Noi Cu Salsa Verde, și Cartofi Salsa Verde.
Instrucțiuni
1
Curățați cartofii și feliați-i în felii subțiri groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Puneți-le într-un castron mare și aruncați cu cimbru, rozmarin și ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați o tigaie mare pe grătar și acoperiți fundul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
4
Așezați feliile în tigaie, suprapunându-le în 1 strat până când întreaga suprafață este acoperită cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Stropiți mai mult ulei de măsline deasupra. Gatiti la foc mediu-mare pana cand fundul este rumenit si crocant. Întoarceți cartofii și gătiți cealaltă parte până când sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Într-un robot de bucătărie adăugați măslinele, caperele, usturoiul și pătrunjelul. Procesați, adăugând puțin ulei de măsline într-un flux subțire, până când aveți un piure neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Se amestecă sucul de lămâie și se reglează condimentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8
Înveliți fundul unui platou mare cu o parte din salsa, îngrămădiți cartofii deasupra și stropiți cu mai multă salsa.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca UNASPER vin Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.