Cartofi Copți De Două Ori

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii coapte de două ori ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, cartofi de copt roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. cartofii se curăță ușor, dar nu se curăță. Pătrundeți cartofii de mai multe ori cu o furculiță pentru a permite aburului să scape în timp ce cartofii se coc.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși în centru cu o furculiță.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați longitudinal în jumătate; scoateți înăuntru, lăsând o coajă subțire. Într-un castron mediu, zdrobiți cartofii cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică până când nu rămân bulgări.
Adăugați lapte în cantități mici, bătând după fiecare adăugare cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică (cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți).
Adăugați unt, sare și piper; bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși. Se amestecă brânza și arpagicul. Umpleți cojile de cartofi cu amestec de piure de cartofi.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte.