Cartofi copți cu Broccoli și smântână
Cartofii copți cu Broccoli și smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 285 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de broccoli, unt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Copți Cu Smântână De Ceapă, Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic, și Cartofi copți cu smântână condimentată.
Instrucțiuni
Înțepați cartofii de mai multe ori cu o furculiță. Cuptorul cu microunde la mare până se înmoaie și o furculiță alunecă ușor în centru, 12 până la 15 minute.
Transferați cartofii într-un castron și acoperiți cu o farfurie sau folie pentru a se încălzi. Într-un castron mediu rezistent la microunde, combinați broccoli, unt, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute, amestecați o dată, apoi cuptorul cu microunde până la fierbinte, încă 3 până la 4 minute. Împărțiți cartofii (aveți grijă la abur). Se acoperă cu amestecul de broccoli și smântână și se presară cu 1/4 linguriță de piper.