Cartofi Copți În Două Tonuri
Cartofii copți în două tonuri sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 198 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, lapte, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Prăjiți În Două Tonuri, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Plăcintă Cu Brânză În Două Tonuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii roșii și dulci cu o furculiță.
Se coace la 400 la 60-70 de minute sau până se înmoaie. Puneți cartofii dulci deoparte.
Tăiați o treime din partea superioară a fiecărui cartof roșcat; scoateți pulpa, lăsând pielea intactă.
Puneți pulpa într-un castron; se pasează cu 1/3 cană smântână, lapte, brânză, 2 linguri arpagic și 3/4 linguriță sare. Pune deoparte.
Tăiați vârful fiecărui cartof dulce; scoateți pulpa, lăsând pielea intactă. Puneți pulpa cu smântână rămasă, arpagic și sare. Umpleți amestecul în jumătate din fiecare piele de cartof; lingura de cartofi roșii umplând în cealaltă jumătate.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 350 la 15-20 minute sau până se încălzește.