Cartofi Copți În Două Tonuri

Cartofi Copți În Două Tonuri
Cartofii copți în două tonuri sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 198 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, lapte, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Prăjiți În Două Tonuri, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Plăcintă Cu Brânză În Două Tonuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartofii roșii și dulci cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2
Se coace la 400 la 60-70 de minute sau până se înmoaie. Puneți cartofii dulci deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați o treime din partea superioară a fiecărui cartof roșcat; scoateți pulpa, lăsând pielea intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
4
Puneți pulpa într-un castron; se pasează cu 1/3 cană smântână, lapte, brânză, 2 linguri arpagic și 3/4 linguriță sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Tăiați vârful fiecărui cartof dulce; scoateți pulpa, lăsând pielea intactă. Puneți pulpa cu smântână rămasă, arpagic și sare. Umpleți amestecul în jumătate din fiecare piele de cartof; lingura de cartofi roșii umplând în cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se coace la 350 la 15-20 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista