Cart de miel prăjit cu tapenadă de fistic

Cart de miel prăjit cu tapenadă de fistic
Raft de miel prăjit cu tapenadă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1204 calorii , 41 g de proteine și 112 g de grăsime fiecare. Pentru 7,95 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați fistic, măsline cerignolan, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cart de miel la grătar cu salată de paste cu legume crude , Cart de miel cu pătrunjel și Mușchi de miel cu chimichurri și salată de dovleac trio prăjită cu brânză de capră și nuci de pin .

Instrucțiuni

1
Pentru a face tapenada de fistic: Într-un robot de bucătărie, combinați fisticul, măslinele, caperele, usturoiul, ierburile și piureul. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet ulei de măsline până când amestecul devine o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)
2
Adăugați coaja și pulsați încă o dată, stropind cu mai mult ulei dacă este necesar. Rezervați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
3
Scoateți 2 oase de coastă din suportul cu 8 coaste pentru a face din acesta un suport cu 6 coaste. Numărând de la fiecare capăt îndepărtați al 2-lea și al 7-lea os. Acest lucru va crea 6 cotlete uniforme care sunt mai groase decât o cotlet normală de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Tăiați 6 cotlete egale și asezonați-le generos cu sare și lăsați-le să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
5
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați cotletele de miel și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul. Cotletele trebuie să fie frumos caramelizate pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
7
Scoateți cotletele într-o tavă și ungeți generos cu tapenadă de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
8
Puneți în cuptorul preîncălzit și gătiți încă 4 până la 5 minute pentru rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Scoateți cotletele din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate38
Revista