Cart de miel prăjit cu tapenadă de fistic

Raft de miel prăjit cu tapenadă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1204 calorii , 41 g de proteine și 112 g de grăsime fiecare. Pentru 7,95 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați fistic, măsline cerignolan, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cart de miel la grătar cu salată de paste cu legume crude , Cart de miel cu pătrunjel și Mușchi de miel cu chimichurri și salată de dovleac trio prăjită cu brânză de capră și nuci de pin .
Instrucțiuni
Pentru a face tapenada de fistic: Într-un robot de bucătărie, combinați fisticul, măslinele, caperele, usturoiul, ierburile și piureul. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet ulei de măsline până când amestecul devine o pastă.
Adăugați coaja și pulsați încă o dată, stropind cu mai mult ulei dacă este necesar. Rezervați până când este gata de utilizare.
Scoateți 2 oase de coastă din suportul cu 8 coaste pentru a face din acesta un suport cu 6 coaste. Numărând de la fiecare capăt îndepărtați al 2-lea și al 7-lea os. Acest lucru va crea 6 cotlete uniforme care sunt mai groase decât o cotlet normală de miel.
Tăiați 6 cotlete egale și asezonați-le generos cu sare și lăsați-le să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați cotletele de miel și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul. Cotletele trebuie să fie frumos caramelizate pe ambele părți.
Scoateți cotletele într-o tavă și ungeți generos cu tapenadă de fistic.
Puneți în cuptorul preîncălzit și gătiți încă 4 până la 5 minute pentru rar.
Scoateți cotletele din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.