Carpa de ciuperci cu mamaliga

Carpa de ciuperci cu mamaliga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârpa de ciuperci cu Polentan. Această rețetă servește 4. O porție conține 168 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 6.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Ragu de ciuperci cu mămăligă brânză, Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, și Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați țelină și următoarele 3 ingrediente; sotati 3 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați ciupercile și sotati 8 minute sau până când ciupercile își eliberează lichidul. Se amestecă roșiile, coaja de lămâie și ardeiul roșu. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Scoateți cârpa din tigaie; ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie. Păstrați cârpa caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați tigaia la foc mediu-mare. Înveliți feliile de mămăligă cu spray de gătit; adăugați în tigaie. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți cârpa de ciuperci peste mămăligă în boluri individuale; presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista