Carpa de ciuperci cu mamaliga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârpa de ciuperci cu Polentan. Această rețetă servește 4. O porție conține 168 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 6.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Ragu de ciuperci cu mămăligă brânză, Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, și Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați țelină și următoarele 3 ingrediente; sotati 3 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Adăugați ciupercile și sotati 8 minute sau până când ciupercile își eliberează lichidul. Se amestecă roșiile, coaja de lămâie și ardeiul roșu. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 3 minute.
Scoateți cârpa din tigaie; ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie. Păstrați cârpa caldă.
Așezați tigaia la foc mediu-mare. Înveliți feliile de mămăligă cu spray de gătit; adăugați în tigaie. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Serviți cârpa de ciuperci peste mămăligă în boluri individuale; presărați brânză.