Carne De Vită Stroganoff
Stroganoff carne de vită picant ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 530 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, paprikan și pătrunjel, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Vânat Picant Stroganoff, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, și Easy Beef Stroganoff-Versiunea De Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în 1/8-in. benzi groase. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți carnea de vită în unt până nu mai este roz.
Scoateți cu o lingură pliată și păstrați-o caldă.
În sucurile de tigaie, gătiți ciupercile și ceapa până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina.
Adăugați apă, suc de lămâie, oțet, bulion, sare și piper; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă smântâna și carnea de vită; încălziți (nu fierbeți).
Garnisiți cu boia de ardei și pătrunjel.