Carne de vită prăjită cu ciuperci și sparanghel

Carnea de vită prăjită cu ciuperci și sparanghel este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 332 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Se Amestecă Sparanghelul Prăjit Cu Ciuperci, Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake, și Carne de vită asiatică se amestecă cu sparanghel și ciuperci în sos de stridii pentru rețete similare.