Carne de vită prăjită beată cu fasole verde
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită prăjită cu fasole verde ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 242 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tei kaffir, zahăr, frunze de busuioc thailandez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde prăjită, Fasole Verde Prăjită, și Fasole verde prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pasta, combinați sarea și usturoiul tocat într-un mortar și pistil și bateți pentru a forma o pastă.
Adăugați frunze de chile, galangal, lemongrass și Tei, pe rând, până când fiecare ingredient este încorporat în pastă.
Pentru a pregăti prăjirea, încălziți un wok sau o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pastă și amestecați timp de 30 de secunde (fumurile pot face ca ochii și gâtul să ardă ușor).
Adăugați carne de vită; se prăjește timp de 3 minute.
Adăugați fasole; se prăjește timp de 1 minut.
Adăugați roșii, zahăr, sos de pește și oțet; se prăjește timp de 1 minut sau până când carnea de vită atinge gradul dorit de coacere. Se amestecă busuiocul.
Notă de vin: Iată un exemplu excelent de fel de mâncare de vită dantelat cu o mulțime de arome verzi - în acest caz, lemongrass, lime și busuioc. Un Sauvignon Blanc, în sine cu note verzi, s-ar împerechea minunat cu acest fel de mâncare. Încercați Jepson Sauvignon Blanc 1999 (Județul Mendocino, California; 11 USD).