Carne De Vită Olandeză La Cuptor

Carne De Vită Olandeză La Cuptor
Carnea de vită olandeză este un fără lactate felul principal. O porție conține 710 calorii, 58G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, ceapă perlată, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană Olandeză De Vită La Cuptor, Carne de vită Olandeză la cuptor și legume de vară, și Tocană ușoară de vită coaptă într-un cuptor olandez din fontă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.Se rumenește carnea de vită pe toate părțile timp de aproximativ 10 minute și se transferă într-un plate.To se picură în cuptorul olandez, se adaugă țelină, ceapă, jalapenos (dacă se folosește) și usturoi; sotati legumele aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se adaugă pasta de roșii și se amestecă timp de 1 minut.Întoarceți carnea de vită în oală (cu picăturile de pe farfurie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați în consomme, apă, roșii conservate cu suc, sare, piper și frunze de dafin; se amestecă și se aduce la fierbere.Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați cartofi și morcovi în oală; gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Bateți împreună făina, 1/4 cană de apă și sosul de rumenire (eu folosesc buchet de bucătărie pentru asta) până se omogenizează bine și se omogenizează.Se amestecă amestecul de făină în amestecul de fierbere și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați mazărea și ceapa perlată; gatiti pana se incalzeste si se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Serviți imediat peste tăiței fierți fierbinți.Delicios!

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.consomme de vită, nediluat (poate folosi bulion obișnuit de vită în loc de consomme, dar consomme este mai bun)consomme de vită, nediluat (poate folosi bulion obișnuit de vită în loc de consomme, dar consomme este mai bun)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de rumenire (folosesc buchet de bucătărie pentru asta)sos de rumenire (folosesc buchet de bucătărie pentru asta)7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii roșii cu sucroșii roșii cu suc4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcov, tăiat în bucăți de 2 incimorcov, tăiat în bucăți de 2 inci3ceapațelină, tocatățelină, tocată6creveți și cu venepaste fierte la caldpaste fierte la cald591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină12 lingurițe de pudră de usturoiusturoi proaspăt tocat (sau după gust)usturoi proaspăt tocat (sau după gust)2ardei jalapeno tocați mărunt (opțional)ardei jalapeno tocați mărunt (opțional)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluleiulei1lingura. otet de vin rosuceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă perlată congelată (sau după gust)ceapă perlată congelată (sau după gust)2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet mazăre congelată, dezghețatăpachet mazăre congelată, dezghețată6creveți și cu vene1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi, curățați și tăiați în cuburi de aproximativ 1-1/2 incicartofi, curățați și tăiați în cuburi de aproximativ 1-1/2 inci1kilogramefriptură de vită dezosată, tăiată în cuburi de aproximativ 1-1/2 inch (eu folosesc filet)friptură de vită dezosată, tăiată în cuburi de aproximativ 1-1/2 inch (eu folosesc filet)6creveți și cu venesare de condimentesare de condimente591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista