Carne de vită oală Pie II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beef Pot Pie II. Această rețetă face 5 porții cu 461 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, condimentul beau monde, granulele de bouillon de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și morcovii într-o cratiță medie și umpleți cu apă pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mediu până aproape gata (aproximativ 10 până la 15 minute).
Se scurge și se lasă să se răcească câteva minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu combinați cartofii, morcovii, ceapa, carnea de vită, sosul, bulionul și condimentele. Se condimentează cu sare și piper după gust și se amestecă toate împreună.
Într-un castron mare combinați amestecul de copt, laptele și oul și amestecați împreună până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de carne de vită într-o farfurie de plăcintă cu vase de 9 inci.
Se toarnă aluatul de patiserie deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 25 până la 30 de minute, până când crusta este aurie.