Carne De Vită Marocană
Carnea de vită marocană este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 466 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de garam masala, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Marocană, Linte Fierte Marocane, și Pui Fiert Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare la foc mediu-mare.
Presărați carnea cu sare și piper.
Se adauga carnea in oala; saut pana nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea în castron.
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași oală.
Se adauga ceapa; saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și următoarele 5 ingrediente; se amestecă 1 minut.
Adăugați vin și Sherry; se fierbe până se reduce la glazură, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulion, roșii cu suc și stafide; se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați carne de vită și sucuri acumulate; aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit pana cand sosul este gros si carnea de vita este frageda, amestecand ocazional, aproximativ 1 ora 15 minute. Se condimentează tocană cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor, se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți înainte de servire.)
* Un amestec de condimente Indian Disponibil în secțiunea de condimente a multor supermarketuri.