Carne De Vită Marocană

Carne De Vită Marocană
Carnea de vită marocană este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 466 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de garam masala, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Marocană, Linte Fierte Marocane, și Pui Fiert Marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
3
Se adauga carnea in oala; saut pana nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați carnea în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adauga ceapa; saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați usturoiul și următoarele 5 ingrediente; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați vin și Sherry; se fierbe până se reduce la glazură, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
VinVin
9
Adăugați bulion, roșii cu suc și stafide; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
StafideStafide
BulionBulion
10
Adăugați carne de vită și sucuri acumulate; aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit pana cand sosul este gros si carnea de vita este frageda, amestecand ocazional, aproximativ 1 ora 15 minute. Se condimentează tocană cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor, se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TocanăTocană
Carne De VităCarne De Vită
11
* Un amestec de condimente Indian Disponibil în secțiunea de condimente a multor supermarketuri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista