Carne de vită integrală, ciuperci și spanac Calzone

Carne de vită integrală, ciuperci și spanac Calzone
Carne de vită integrală, ciuperci și spanac Calzone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 458 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste De Ciuperci, Slănină Și Spanac Din Grâu Integral, Calzone de grâu integral cu cârnați și ardei, și Calzone De Grâu Integral Încărcat Cu Legume Rapide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați o piatră de pizza sau o foaie de copt pe un suport pentru cuptor în poziția a treia de jos și preîncălziți la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de vită măcinată, 1/4 linguriță de sare și un vârf de piper roșu zdrobit. Rupeți carnea de vită în bucăți mari cu o lingură de lemn. Când carnea de vită este rumenită peste tot, aproximativ 2 minute, adăugați ciupercile, 2/3 din usturoi și 1/4 linguriță de sare. Gătiti timp de 3 minute, apoi pliați spanacul pentru a se ofili, aproximativ 1 minut. Acest amestec trebuie să fie relativ uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Scoateți într-un castron mare pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei de măsline și usturoi și un alt vârf de piper roșu zdrobit în tigaie. Se amestecă un minut pentru a rumeni ușor usturoiul, apoi se adaugă roșiile și 1/4 linguriță de sare. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 6 minute. Reîncălziți acest sos când este gata de servit cu calzonele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Împărțiți aluatul de pizza în 4 bile. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit. Pe o suprafață bine făinată, întindeți fiecare bilă odihnită într-un cerc de 6 sau 7 inci cu grosimea de 1/8 inch. În jumătatea inferioară a fiecărui cerc, movilați un sfert din amestecul de vită răcit, acoperiți cu 3 linguri de mozzarella, pliați peste jumătatea superioară a aluatului pentru a forma un semicerc și ciupiți marginile pentru a sigila. Transferați cu grijă calzonele cu o spatulă pe foaia de copt pregătită. Periați ușor cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Tăiați 2 fante mici deasupra fiecăruia pentru a ventila aburul.
9
Coaceți calzonele la cuptor pe piatra fierbinte de pizza sau foaia de copt până se rumenesc, aproximativ 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește cu sosul de roșii încălzit pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
11
Amestecați împreună apa caldă, mierea și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
13
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
16
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Formați aluatul în 1, 2 sau 4 bile, pentru pizza mare, medie și mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
17
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați să se odihnească 30 de minute. Aluatul poate fi apoi modelat și gătit după dorință sau învelit bine și congelat până la 1 lună. Dezghețați aluatul congelat la temperatura camerei, formați și gătiți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista