Carne De Vită Gătită Lent

Carne De Vită Gătită Lent
Carnea de vită gătită lent necesită în jur 9 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 990 calorii. Pentru $6.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, morcovi, boabe de piper și cartofi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită și varză gătită lent, Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri, și Carne de vită și varză gătită lent.

Instrucțiuni

1
Într-un 6-qt. aragaz lent, combinați cartofii, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați piept (aruncați pachetele de condimente din carne de vită sau salvați pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Presărați zahărul brun, zahărul, coriandrul și boabele de piper peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă apă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9-11 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți carnea și legumele într-un platou de servire. Feliați subțire un piept peste cereale și serviți cu legume. Salvați pieptul rămas pentru straturile Reuben (rețetă și în Căutătorul de rețete) sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista