Carne de vită din Sichuan cu tăiței de orez
Carnea de vită din Sichuan cu tăiței de orez este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 5,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 730 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, tăiței de orez, piure de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Pui în stil Sichuan cu tăiței de orez, Creveți cu ardei Sichuan cu tăiței, și Fidea rece Sichuan cu spanac și arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Tăiați în bucăți de 2 inci.
Tăiați grăsimea din carne de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci.
Pulverizați wok antiaderent sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit; încălziți la foc mediu-mare până când spray-ul de gătit începe să baloneze.
Adăugați carne de vită; se prăjește 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați piure de chili, sos de soia, ghimbirrădăcină și ulei; se amestecă până se amestecă bine.
Adăugați ciuperci, varză și ceapă; se prăjește 1 până la 2 minute sau până când varza este crocantă.
Se servește peste tăiței.