Tocanita de vițel cu verdeață de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praz, unt, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Bizon Cu Verdeață De Primăvară, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți untul în ulei. Condimentează vițelul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați-l în caserolă și gătiți la foc mare, întorcând ocazional, până se rumenesc, 12 minute.
4
Se adaugă vinul, se acoperă cu o foaie de hârtie pergament și capacul și se fierbe la cuptor pentru aproximativ 1 oră, până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați spanacul, măcrișul, romaina, năsturelul, prazul, pătrunjelul, tarhonul, arpagicul și crme frache în caserolă. Se amestecă bine; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți din nou cu pergamentul și capacul și fierbeți timp de 30 de minute mai mult, până când verdeața se ofilește și vițelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nu Dintr-o Grădină Locală
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Verzii
Sorrel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Transferați tocanita în boluri și serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat