Carne De Vită Cu Unt

Carne De Vită Cu Unt
Carnea de vită cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă FODMAP servește 8 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 427 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, unt, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stroganoff De Vită Cu Tăiței De Unt, Frigarui de creveti si vita cu unt de soia si Scallion, și Bruschetta de muschi de vita cu unt brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită și untul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați amestecul de supă de ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau la mare timp de 4 până la 5 ore. Se amestecă o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată

Echipamente

DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista