Carne de vită cu sos de stridii
Carnea de vită cu sos de stridii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați legumele de broccoli, sosul worcestershire, orezul fiert în sac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Rețete similare sunt Carne de vită prăjită în sos de stridii, Carne de vită cu broccoli și sos de stridii, și Se Amestecă Prăji Maitake Ciuperci & Carne De Vită Cu Sos De Stridii.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea, pentru a face 3 căni de orez fiert.
În timp ce orezul gătește, feliați carnea peste cereale în fâșii foarte subțiri. Înveliți un wok sau o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit ;se încălzește la mediu-înalt (37
Adăugați carne și usturoi; se amestecă până se rumenesc.
Adăugați broccoli amestecați legumele și sosul de stridii în tigaie; se amestecă 5 minute sau până se încălzește bine.