Carne de vită cremoasă și ciuperci cu tăiței este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 987 calorii, 61G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, friptură de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ciuperci Cremoase Peste Tăiței Soba (Vegani), Carne De Vită Cu Pak Choi, Ciuperci Și Tăiței, și Carne De Vită În Stil Casnic-N-Tăiței Cu Ciuperci Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1-1 / 2 lingurițe. ulei în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Presărați carnea cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A Permite
3
Adăugați jumătate din carne în tigaie; gătiți și amestecați 1 până la 2 min. sau până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați în castron. Repetați cu uleiul și carnea rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Gatiti fidea conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, încălziți pansamentul Italian în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Rețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați următoarele 4 ingrediente; gatiti 12 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul și mazărea; se fierbe 2 min. sau doar până când mazărea este fragedă.