Carne de vită conservată în saramură și varză

Carne de vită conservată în saramură și varză durează aproximativ 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 349 de calorii , 19 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 persoane. Pentru 1,63 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare european. Dacă aveți la îndemână suc de mere, varză, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Ziua Sfântului Patrick. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Carne de vită conservată în saramură la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor , Carne de vită conservată în saramură și varză și Carne de vită conservată în saramură și varză cu sos de muștar irlandez .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele patru ingrediente; dați deoparte. Într-o oală olandeză, puneți carnea de vită conservată în saramură și plicul de condimente.
Adăugați ceapa, apa și sucul de mere; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 2 până la 2 ore și jumătate sau până când carnea este fragedă.
Preîncălziți cuptorul la 175°C.
Scoateți pieptul de pui din lichidul de gătit și puneți-l într-o tavă de copt unsă. Frecați amestecul de zahăr peste carnea caldă.
Coaceți 15 minute. Între timp, adăugați morcovii în lichidul de fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic 10 minute.
Tăiați varza în opt felii, lăsând o porțiune din miez pe fiecare felie; adăugați-o peste morcovi. Acoperiți și fierbeți la foc mic 15-20 de minute sau până când legumele sunt fierte. Tăiați carnea în felii subțiri; serviți cu legume.