Carne De Vită Chili Coace
Reteta de carne de vită Chili coace este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 571 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de brioșe de porumb, roșii conservate, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chili de vită (Chili con Carne), Chili Paste Coace, și Chili Tortilla Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.ulei cald într-o tigaie la foc mediu-mare. Saut usturoi timp de 1 minut.
Adăugați carne de vită; gatiti, amestecand si rupandu-l, pana nu mai roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați ceapa; saut până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă praf de chili, chimen, cayenne, dacă se dorește, și sare în amestec de carne de vită; saut timp de 1 minut.
Adăugați făină; gatiti, amestecand, timp de 1 minut. Se amestecă roșiile cu lichid și 1/4 cană de apă; se amestecă fasolea cu lichid. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 8 inci.
Pregătiți amestecul de brioșe pe măsură ce eticheta cutiei direcționează. Îndoiți în scallions.
Întindeți aluatul de brioșe peste amestecul de vită.
Coaceți până când blatul este auriu, 20 până la 25 de minute.