Carne De Vită Bourguignonne-Topped Cartofi
Carne de vită Bourguignonne-Topped cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 362 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, bulion de vită, ciuperci pre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Cu Carne De Vită Tex-Mex, Brânză ' n carne de vită Topped cartofi, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu o furculiță; aranjați într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 16 minute sau până la făcut, rearanjarea cartofi după 8 minute.
În timp ce cartofii gătesc, combinați carnea de vită, făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de carne de vită și șalotă; se prăjește 5 minute.
Adăugați cimbru, usturoi și ciuperci; se prăjește 3 minute.
Adăugați bulion și vin; gătiți 5 minute sau până când șalotele sunt fragede și sosul se îngroașă, amestecând frecvent.
Cartofii despicați se deschid cu furculița; pulpă de puf. Puneți amestecul de carne de vită uniform peste cartofi.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.