Carne de vită și slănină
Carnea de vită și slănină este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 222 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de floarea soarelui, împachetați amestecul de umplutură de salvie și ceapă, împachetați carne de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine de vită hrănită cu iarbă într-o pătură de slănină, Bacon Cheeseburger Fleică, și Pâine De Carne Cu Bacon-Cheddar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și ungeți interiorul unei cutii de pâine de 900g. Sfat umplutura Se amestecă într-un castron, se năruie în cubul de stoc și se toarnă peste 300ml apă clocotită. Dați-i o agitare bună, apoi lăsați-o deoparte.
Întindeți puțin rashers-urile de slănină rulând spatele unei linguri pe lungimea lor, apoi folosiți 6-7 pentru a alinia baza și laturile cele mai lungi ale cositorului. Tăiați restul.
Se amestecă slănina tocată și se toacă în umplutură cu puțin piper negru, apoi se presează în forma căptușită cu slănină și se coace timp de 40 de minute până când este fermă. Întoarceți-vă și serviți felii.