Carne de vită și orz tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,73 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bucăți combinate de coadă de vită și coadă de bou, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne De Vită-Orz, Tocană De Orz De Vită, și Tocană De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rumeniți carnea de vită în oala sub presiune la foc mare, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scurgeți orice grăsime.
3
Adăugați roșiile, bulionul și orzul și reveniți la foc mare. Închideți oala sub presiune și aduceți la presiune maximă. Reduceți căldura până când orzul de gătit șuieră și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Eliberați presiunea folosind dispozitivul de eliberare al aragazului (citiți manualul) sau răciți aragazul trecând apă rece peste capac timp de 30 de secunde. Deschideți cu grijă, scoateți capacul și adăugați legumele, ierburile, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Puneți capacul înapoi pe oala sub presiune și încălziți la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține presiunea și gătiți încă 10 minute. Eliberați presiunea ca mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Scoateți capacul și răciți timp de 5 minute, apoi serviți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Așezați oala sub presiune la foc mare. Uleiul și sarea bucățele de coadă și coadă, apoi se aruncă în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Adăugați ingredientele rămase și acoperiți cu apă, având grijă să nu umpleți deasupra liniei de "umplere maximă" a aragazurilor. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se adună la suprafață. Acoperiți și blocați capacul. Odată ce presiunea se acumulează în interiorul aragazului, reduceți căldura, astfel încât abia să auziți șuieratul din oală. Gatiti 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Eliberați presiunea folosind dispozitivul de eliberare al aragazului (citiți manualul) sau răciți aragazul rulând apă rece peste capac timp de 30 de secunde. Deschideți cu grijă capacul și tulpina , stoarcerea solidelor înainte de a alimenta grămada de compost sau câinii. Se strecoară printr-o sită fină sau mai multe straturi de pânză de brânză. Condimentează și servește sau folosește ca bază pentru alte rețete de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt