Carne de vită și ceapă Tater Tot caserola
Carne de vită și ceapă Tater Tot caserola este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 537 calorii. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cremă de supă de ciuperci, carne de vită măcinată, ceapă minereu-idan tater tots și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacon Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Caserola, Tater-Topped Carne De Vită Caserola, și Tater Tot caserola (aka Tater Tot Hotdish).
Instrucțiuni
1 în tigaie ușor unsă de 13x9 inci, rupeți hamburgerul (crud)uniform pe fundul tigaiei.2 se presară ușor cu sare și piper. Apăsați ușor carnea de vită în tigaie, dar nu apăsați tare. Nu vrei să fie compact și să iasă greu.3 se întinde uniform cu supă, nediluată.4 Top uniform cu tater tots. Îți vor mai rămâne doar câteva.5
Se coace în cuptorul 375, neacoperit, timp de 35 de minute.6 Se răcește cu 5-10 minute înainte de servire.7
Completări:.8 carne de vită de Top cu 1 cutie de fasole verde tăiată în franceză, scursă. (Apoi acoperiți cu supă.).9 supă de Top cu Sargento 4-amestecați brânză mexicană, mărunțită, 2 căni (apoi acoperiți cu tater tots).