Carne de vită și carne de porc măcinată

Carne de vită și carne de porc măcinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de carne de vită și de porc măcinate. Această rețetă servește 12 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 477 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de vită măcinată, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii uscate la soare și glisoare de carne de vită măcinată, Slidere Sol Mușchi, și Teren Turcia Sliders Joe Neglijent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie sotată la foc mare, adăugați untul, ceapa, ardeiul alb și 1 linguriță de sare și gătiți la foc mare până când untul s-a topit. Reduceți focul la mediu și terminați de gătit ceapa până se rumenesc ușor pe margini, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Amestecați carnea de vită, carnea de porc, restul de 1 linguriță de sare și piperul negru într-un bol. Nu se amestecă peste sau burger va fi prea strâns legat. Porțiunea de carne în 12 (2-uncie) bile, apoi aplatiza bile în chiftele aproximativ 2 1/2 inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți un grătar și grătați burgerii timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă atinge 160 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Combinați amestecul de maioneză-muștar cu sucul de lămâie și romaina mărunțită. În partea de sus a cocului de jos cu salata îmbrăcată, un burger, niște ceapă caramelizată și brânză la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Adăugați chifla de sus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista