Carne de vită și bere cu cartofi galbeni
Carnea de vită și berea cu cartofi galbeni este o fără gluten și fără lactate băutură. Pentru $12.65 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 2041 calorii, 265G de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină, piper, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curry galben Thailandez cu carne de vită și cartofi, Beer fiert carne de vită cu cartofi roșii și morcovi, și Friptură de vită cu aragaz lent cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți uleiul și slănina într-o caserolă mare și gătiți până când slănina este crocantă.
Scoateți slănina și puneți-o deoparte. Condimentați carnea de vită cu sare, piper și ienibahar și căutați în picăturile de slănină și ulei până se rumenesc frumos, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se scoate din caserolă și se lasă deoparte. Rumeniti ceapa si usturoiul in caserola. Întoarceți carnea de vită și slănina în caserolă.
Adăugați roșiile, berea, zahărul, cimbru și rozmarin și aduceți la foc mic. Acoperiți caserola și puneți-o pe raftul inferior al cuptorului. După 10 minute, verificați pentru a vă asigura că fierbe; întoarceți încălzirea cu 25 F dacă nu. Gatiti pana cand carnea se destrama, aproximativ 2 ore.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.