Carne de vită înăbușită în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci

Carne de vită înăbușită în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci
Carnea de vită înăbușită în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 967 calorii, 53G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă perlată, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Iepure Înăbușit Cu Ceapă Perlată, Vin Fiert Linte Peste Pâine Prăjită Cu Spanac Și Ceapă Roșie Perlată, și Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista