Carne De Porc Umplute

Carnea de porc umplută este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $ 15.37 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 2551 calorii, 383g de proteine, și 101G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, fâșii de slănină piperate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc, Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, și Filet De Porc Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la căldură scăzută.
Butterfly muschiulet, freca cu ulei de măsline, și răspândirea cu pesto usturoi.
Adăugați spanacul, busuiocul și brânzeturile. Condimentează cu sare și piper, după gust. Înfășurați slănina în jurul filetului și asigurați-o cu frigarui de lemn presoaked în apă.
Grătar timp de 35 până la 40 de minute la căldură scăzută.
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Se acoperă cu mai multă brânză și se servește imediat.