Nevoie de o curs principal fără lactate? Muschiul de porc umplut cu fructe și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână nuci, pâine, prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Carne de porc umplută cu fructe și nuci, Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea 10 minute sau până când fructele sunt pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
4
Scurgeți amestecul printr-o sită, rezervând amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Combinați amestecul de fructe, nucile, șalotele, 1/4 linguriță de sare și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Combinați 3/4 linguriță de sare, pâine franceză și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Tăiați carnea de porc pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; jumătăți deschise, așezând carnea de porc plat. Începând de la centru, tăiați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; jumătăți deschise, așezând carne de porc plată. Acoperiți cu folie de plastic; Lira la o grosime uniformă. Aruncați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Întindeți amestecul de fructe peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Rulați carnea de porc, moda jeleu, începând cu o parte lungă. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Presărați în afara porcului uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare; periați uniform cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Presărați amestecul de pesmet peste carne de porc; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
13
Coaceți la 400 timp de 55 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ