Carnea de porc Slow Cooker cu ciuperci și orz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 284 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orz, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tocană de porc cu aragaz lent cu ciuperci de stridii, Carne de vită și orz cu aragaz lent, și Carne de vită și orz cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Frecați usturoiul tocat și 1 linguriță de sare în cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți orzul în aragaz lent și acoperiți cu cotlet de porc. Acoperiți cu ciuperci albe și ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Cotlet De Porc
Orz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați bulion de pui, apă, sos Worcestershire, frunze de dafin, sare și câteva măcinări de piper negru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
4
Setați aragazul lent la scăzut. Acoperiți și gătiți 8 ore.