Carne de porc sat cu sos mirin-arahide

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc sat cu sos de arahide-Mirin. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 210 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mirin, filet de porc, serrano chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tofu de soia-mirin peste orez cu Broccoli și sos de arahide, Pui sat cu sos de arahide, și Creveti sat cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu, amestecând până se omogenizează.
Adăugați carne de porc în castron; aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 1/2 linguri de zahăr și următoarele 6 ingrediente (prin chile), amestecând cu un tel. Se amestecă arahide.
Filetați 2 bucăți de porc pe lungime pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.