Carne de porc rulată cu stafide și ierburi din California

Carne de porc rulată cu stafide și ierburi din California
Carnea de porc rulată cu stafide și ierburi din California este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, frecați și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc rulat cu ierburi cu crackling, Friptură de porc cu ierburi și usturoi, și Baklava rulată cu stafide aurii.

Instrucțiuni

1
Amestecați 2 căni de stafide în robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Folosind cuțit feliere lung, cu cotlet de porc cu care se confruntă departe pe lungime la ora 12, face 3/4-inch adâncime tăiat de-a lungul marginii drepte pentru întreaga lungime de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Rotiți friptura spre stânga. Apoi, începând din interiorul acelei tăieturi, ținând cuțitul într-un unghi, tăiați o altă tăietură adâncă de 3/4 inci de-a lungul tăieturii anterioare. Continuați să rotiți friptura, repetând aceste tăieturi adânci de 3/4 inci până când aveți o foaie mare de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
În tigaia cu fund greu, se sotează ceapa în ulei de măsline până se caramelizează și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți la foc mic 15-20 de minute până când aromele se amestecă.
6
Amestecați muștarul Dijon, căței de usturoi tocați și 2 până la 3 linguri de ulei de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
7
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. condimentați carnea de porc pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Întindeți umplutura uniform pe coapsa aplatizată la 3/4 inch în jurul tuturor marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
9
Roll loin jelly roll stil și cravată cu șir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Spread freca pe exteriorul cotlet laminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Coaceți, tăind ocazional, 45 până la 60 de minute, la temperatura internă de cel puțin 140 de grade F pentru mediu, 150 de grade F pentru mediu suculent-bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute înainte de feliere. Feliați și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate44
Revista