Carne De Porc Prăjită Cu Citrice

Carne De Porc Prăjită Cu Citrice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc prăjită cu citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Un amestec de coajă și suc din tei, chimen măcinat, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu ceapă și citrice, Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi, și Carne de porc prăjită cu sos de citrice-soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți carnea peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit. Introduceți usturoiul în tăieturile din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați într-un castron sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă cu greutate la congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă pansamentul, chimenul, coaja de tei și sucul până se omogenizează bine; se toarnă peste carne. Acoperiți vasul sau sigilați punga și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați carnea într-o tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți la 177° timp de 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarnă suc de portocale peste carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Coaceți încă 30 de minute. sau până când temperatura internă ajunge la 71°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să stea 10 min. înainte de feliere pentru a servi.
10
Se servește cu sucuri din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În26 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista