Carne De Porc Prăjită
Coapsa de porc prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci, usturoi, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, Carne De Porc Prăjită, și Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc pe toate părțile cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Gatiti carnea de porc, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 8 minute.
Transferați carnea de porc într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 pe 9 inci.
Adăugați ciupercile, usturoiul, ceapa, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Creșteți căldura la mare.
Adăugați vinul și răzuiți bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Aduceți amestecul la fiert și gătiți timp de 2 minute.
Se toarnă amestecul de vin în vas cu carnea de porc și se coace până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 165 grade F, 25 până la 30 de minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 minute.
Turnați sucurile de tigaie într-o cratiță medie. Se amestecă pătrunjelul și se menține cald la foc mic. Condimentează cu sare și piper.
Tăiați carnea de porc în douăsprezece felii groase de 1/2 inci. Aranjați într-un singur strat în vasul de copt și așezați o bucată de brânză pe fiecare felie.
Coaceți până când brânza este topită, 3 până la 4 minute. Puneți sosul de vin peste partea de sus a cărnii de porc și serviți.