Carne de porc prăjită și legume de toamnă

Carnea de porc prăjită și legumele de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, piper, friptură de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați tulpinile din fenicul; aruncați.
Tăiați fiecare bec de fenicul în 8 pene. Curățați ceapa, lăsând rădăcina intactă; tăiați fiecare ceapă în 8 pene.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fenicul și ceapa; saut 8 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Adăugați uleiul rămas, rutabaga și morcovii în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați carnea de porc pe un raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie de prăjire superficială.
Presărați carnea de porc cu salvie, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Aranjați legumele în jurul cărnii de porc; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc și legumele din tigaie; acoperiți ușor cu folie.
Puneți tigaia la foc mediu; amestecați bulionul, vinul și muștarul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 4 minute, amestecând ocazional.
Se servește cu carne de porc și legume.