Carnea de porc murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 72 de ore și 23 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de carne de porc și castraveți murați rapid, Ouă Murate Și Scratchings De Porc, și Sandvișuri de porc cu Slaw Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția gheții și a cărnii de porc, într-o cratiță nonreactivă de 2 litri, setată la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și mențineți la foc mic timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc, se adaugă gheața și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
4
Așezați carnea de porc într-o pungă cu fermoar de 1 galon și adăugați lichidul de decapare răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Îndepărtați cât mai mult aer; sigilați punga și puneți-o la frigider timp de cel puțin 3 zile, întorcând punga ocazional. Utilizați în decurs de 2 săptămâni sau scoateți din carnea de porc din saramură și congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ