Carne de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk)
Carnea de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 425 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk), Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos, și Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Combinați 1 cană de apă, zahăr și sare într-o cratiță; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când zahărul și sarea se dizolvă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se toarnă amestecul de oțet peste legume pentru a acoperi; se amestecă bine. Acoperiți și răciți cel puțin 24 de ore sau până la 48 de ore, păstrând legumele scufundate și amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Combinați laptele de cocos și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6
Adăugați felii de porc, masând pentru a acoperi; sigilați și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
7
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Așezați felii de porc pe grătar; grătiți 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz), ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Adauga 3/4 ceasca ceapa; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Se ia de pe foc.
15
Se încălzește bulionul în cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
16
Se toarnă bulionul în boluri mici de scufundare; se presară uniform cu 1/4 cană de ceapă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Tăiați fripturile de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Porc
18
Serviți carnea de porc peste orez; stropiți cu amestec de ceapă-ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®
Subţire-
19
Se servește cu murături și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci