Carne de porc mărunțită cu fasole

Carne de porc mărunțită cu fasole
Carne de porc mărunțită cu fasole este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 12 porții. O porție conține 525 de calorii , 35 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 1,44 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați fasole neagră, orez, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 69% . Încercați Crock Pot Shredded French Dip , Saucy Shredded Barbecue Chicken și Stir-Fried Shredded Chicken and Mushrooms With Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, punem carnea de porc, fasolea si sosul picante. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea de porc este fragedă. Tocați carne de porc; se întoarce la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Serviți cu orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista