Carne De Porc La Grătar Cu Aragaz Lent

Reteta Slow Cooker gratar Carne de porc ar putea satisface pofta americană în aproximativ 8 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 372 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de sos de grătar, băutură cola, friptură de umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent Carne de porc la grătar sudic pe un coc, Carne De Porc Trasă La Grătar Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Georgia A Tras Grătar De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un 6-qt ușor uns. aragaz lent; se toarnă sos de grătar și cola peste friptură. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Transferați carnea de porc pe o tăietură; se toacă cu două furculițe, îndepărtând orice bucăți mari de grăsime. Degresați grăsimea din sos și amestecați carnea de porc mărunțită.
Notă: Am testat cu sosul original de grătar Cattleman.