Carne De Porc La Grătar În Stil Cantonez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc la grătar în stil cantonez. Această rețetă servește 4. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 192 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți shaoxing, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Homar În Stil Cantonez, Supă caldă și acră în stil cantonez, și Biban De Mare Aburit, Stil Cantonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți și congelați carnea de porc timp de 45 de minute.
Tăiați carnea de porc peste cereale în felii groase de 1/8 inch.
Presărați carnea de porc uniform cu sare.
Combinați zahărul și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; frământați pentru a amesteca.
Adăugați carne de porc în pungă; sigiliu. Marinati in frigider timp de 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar timp de 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.