Carne De Porc Kabobs
Kabobs de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 344 calorii, 51G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pudră de curry, piper, frigarui de metal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Carne De Porc Kabobs, Carne De Porc Kabobs, și Carne de porc 'n' Veggie Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti impreuna primele 4 ingrediente.
Așezați carnea de porc într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; turnați amestecul de suc de lămâie peste carnea de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada. Filetați 5 bucăți de porc uniform pe fiecare frigăruie, lăsând puțin spațiu între bucăți.
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
7 la 9 minute sau până la făcut, de cotitură o dată.