Carne de porc gătită lent și varză roșie

Carne de porc gătită lent și varză roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc gătită lent și varza roșie. Această rețetă servește 6 și costă 3,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 558 calorii. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de vin, varză, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este extraordinar. Încercați Carne de porc fiartă și varză roșie în aragazul lent, Varză roșie germană cu aragaz lent și coaste de porc, și Carne de porc cu aragaz lent cu varză roșie dulce-acrișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați carnea de porc în felii groase, de aproximativ 3 cm grosime. Zdrobiți grosolan boabele de piper și presărați peste carnea de porc împreună cu cimbru și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o caserolă mare ignifugă, apoi adăugați ceapa și prăjiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați varza și amestecați bine, apoi adăugați merele și vinul și gătiți până când varza începe să se înmoaie. La final, adăugați castanele, 1 lingură de jeleu, sare și piper și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
CastaneCastane
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie, adăugați carnea de porc și prăjiți pe ambele părți până se rumenesc, apoi amestecați lingura rămasă de jeleu. Gatiti cateva minute pana cand carnea de porc se rumeneste profund si straluceste. Aranjați carnea de porc peste varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă puțină apă clocotită în tigaie, se amestecă bine pentru a ridica toate sucurile de tigaie, apoi se toarnă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Acoperiți bine tigaia, apoi dați la cuptor 1-1 ore până când carnea de porc este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista