Carne de porc de soia tocată cu tăiței de orez

Carne de porc de soia tocată cu tăiței de orez
Carnea de porc tocată din soia cu tăiței de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 753 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,18 USD pe porție. Un amestec de vin de orez shaohsing, coriandru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Zhajiang Mian-Tăiței Aruncați Cu Carne De Porc Tocată, Cina in seara asta: carne de porc tocata cu taitei Soba, și Carne de porc tocată taiwaneză peste orez (lu rou fan) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o tigaie cu apă la fiert și adăugați tăiței. Gatiti 4 minute, apoi scurgeti bine si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți un wok la foc mare și adăugați uleiul de arahide. Când începe să fumeze, adăugați usturoiul, ghimbirul, ciupercile tocate mărunt și creveții. Se amestecă bine câteva secunde, se adaugă tocatul și se prăjește. Când carnea începe să se rumenească, adăugați vinul de orez și amestecați bine. Se condimentează cu sosul de soia întunecat și ușor, se toarnă în stoc și se aduce la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia UșorSos De Soia Ușor
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vin De OrezVin De Orez
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
După 1 min, condimentați carnea de porc cu uleiul de susan prăjit, presărați peste ceapa de primăvară și coriandru, apoi amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Adăugați tăiței de orez și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
5
Serviți în boluri și mâncați imediat, condimentat cu puțin mai mult sos de soia, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista