Carne de porc curry și orez Chai
Carnea de porc și orezul Chai este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această băutură are 276 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pungi de ceai chai condimentate, apă, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Carne de porc curry și orez Chai, Carne de porc curry peste orez Basmati, și Caserola de porc curry, spanac și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja din portocală pentru a măsura 1 linguriță. Strângeți sucul din portocală pentru a măsura 6 linguri.
Combinați 2 linguri de suc de portocale, 3/4 cană plus 2 linguri de apă și pliculețe de ceai într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Adăugați orez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 5 minute.
Scoateți pungile de ceai; se amestecă coaja de portocală și 1/4 linguriță sare.
În timp ce orezul gătește, presărați carnea de porc uniform cu 1/4 linguriță de sare, pudră de curry și chimen, dacă doriți.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Transferați într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Adăugați restul de 4 linguri de suc de portocale în tigaie; gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite sau până când se reduce la 2 linguri.
Stropiți sosul peste carne de porc; se servește cu orez.