Carne De Porc Cu Sos De Prune
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, făină instantanee, cotlete groase de cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Friptură de porc cu sos de prune, Muschiulet de porc cu sos de prune, și Muschiulet de porc cu sos de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti 1 lingura de vin, ghimbir si 2 linguri de apă cu gheață într-un castron mare.
Bateti in faina si 1 lingurita de sare.
Adăugați carnea de porc, întorcându-vă pentru a acoperi; refrigerați în timp ce pregătiți sosul.
Îndepărtați coaja din portocală în benzi largi folosind un cojitor de legume.
Puneți coaja într-o tigaie și strecurați sucul.
Bateti in otet, miere si restul de 3/4 cana plus 3 linguri de vin.
Adăugați menta și gătiți la foc mediu-mare până la sirop, 10 până la 15 minute.
Adăugați prunele și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Scoateți din căldură și aruncați menta. Rotiți untul, dacă doriți, și condimentați cu sare.
Încălziți uleiul de arahide de 1/4 inch într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți carnea de porc până devine aurie și crocantă, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare și servește cu sosul de prune.
Fotografie de Antonis Achilleos