Carne de porc cu rucola, Prosciutto și roșii

Carne de porc cu rucola, Prosciutto și roșii
Carnea de porc cu rucola, Prosciutto și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 472 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână prosciutto, oțet balsamic, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pizza Albă Cu Prosciutto, Rucola Și Roșii, Pizza Cu Rucola Și Prosciutto, și Arugula Și Prosciutto Flatbread.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prosciutto și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când usturoiul este auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Transferați pe o farfurie.
4
Condimentați medalioanele de porc cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine la exterior și mediu în interior, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați medalioanele pe o farfurie și păstrați-le la cald.
6
Adăugați oțetul balsamic în tigaie și gătiți până aproape evaporat, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați rucola și aruncați până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Adăugați roșiile și prosciutto-ul și usturoiul. Gatiti la foc mare timp de 2 minute, amestecand ocazional; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
ProsciuttoProsciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Transferați rucola într-un platou, acoperiți cu carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista